Uncategorized

5 dingen die je moet voorkomen op je trouwerij

Jij en je grote liefde hebben besloten om te gaan trouwen. Erg leuk, maar het is ook een hoop geregel. Zo zijn er veel dingen waaraan je moet denken, zoals: de locatie, het trouwvervoer, de gastenlijst en ga zo maar door. Maar er zijn ook een aantal dingen die je graag wilt voorkomen op je trouwerij, waaraan jij in eerste instantie misschien niet gelijk aan denkt. Lees ze even door, zodat jij onvergetelijk kan gaan genieten van jullie bijzondere dag! 

Je trouwschoenen voor het eerst dragen

Je hebt het vast weleens meegemaakt, je koopt nieuwe schoenen en besluit gelijk een lange dag te wandelen. Aan het eind van de dag heb je enorme blaren, waardoor je je nieuwe schoenen een tijdje niet meer kan dragen. Dit kan uiteraard ook gebeuren op je bruiloft. Probeer daarom je trouwschoenen altijd een beetje in te lopen. We snappen dat je niet wilt dat mensen ze al zien. Maar doe ze bijvoorbeeld even aan tijdens de huishoudelijke klussen. Want niemand wilt tenslotte zere voeten op zijn of haar bruiloft, toch?

Te veel of te snel drinken

We snappen het, de spanning loopt op en je bent wel toe aan een lekker drankje. Je stapt de trouwauto uit en het eerste wat je doet is het opzoeken van de drankjes. Maar te veel of te snel drinken is iets dat je niet graag wilt meemaken op je bruiloft. Drink daarom altijd met mate, zodat je niet struikelend de openingsdans begint. Voel je je toch aangeschoten op een ongepast moment? Drink dan snel een koude cola en je zult zien dat dit wonderen verricht. 

Gefrustreerd raken om dat dingen anders lopen dan verwacht

Ja, het is geheel normaal dat je alles tot in de puntjes gepland hebt. Maar je ontkomt er niet aan, dat dingen anders lopen dan verwacht. Dat is geheel normaal en probeer de zorgen hierover los te laten. En zeg nou eerlijk, wie merkt dat het wat anders loopt? Je gasten hebben niet de hele planning ingezien toch? Dat dachten we al!

Te veel of te weinig eten

Omvallen van de honger op je bruiloft, is iets dat je uiteraard niet wil! Het is geheel normaal dat je door alle spanningen en zenuwen, vergeet te eten. Maar het kan ook het geval zijn, dat je door al het lekkere aanwezige eten, teveel gaat eten. Denk hierbij aan die overheerlijke bruidstaart en lekkere hapjes. Maar buikpijn of misselijkheid, wilt je ook graag voorkomen. Vooral in combinatie met al die drankjes. 

Mensen proberen te pleasen

Natuurlijk, je wilt graag dat iedereen het naar zijn zin heeft op de bruiloft. Maar mensen ‘pleasen’, is zeker niet de oplossing. Het kost veel energie en het is tenslotte jouw bijzondere dag. Als er iemand mag en moet genieten, ben jij het! Laat los wat andere mensen denken en vinden. En probeer te genieten van ieder moment, samen met jou partner. Zo wordt het een onvergetelijke dag.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *