Uncategorized

Beter worden in het online spelen van verschillende voetbalspellen op de spelcomputer? Onderstaand 5 belangrijke tips waardoor je jouw speelstijl kan verbeteren!

Tip 1: Speel op safe

Iedere gamer herkent wel het gevoel: je zit goed in de wedstrijd, hebt met verschillende grote kansen het overwicht maar tóch speel je gelijk omdat je tegenstander effectief in de slotfase nog de gelijkmaker binnenschiet. Als je graag een krappe voorsprong over de streep wil trekken is het slim om op balbezit te spelen en de bal in de ploeg te laten rondgaan. Hierdoor zorg je dat jij de bal behoud waardoor de tegenstander geen mogelijkheid krijgt om te scoren.

Tip 2: Ken je eigen spelers goed

Zorg dat je voor de wedstrijd begint dat je weet wat het beste been van je verschillende spelers zijn zodat je daarmee kan passen en schieten. Door te schieten met het beste been van je speler verhoog je de kans dat de bal aankomt of dat het schot tussen de palen terecht komt. Daarnaast kan het ook zeker nuttig zijn als je belangrijke eigenschappen van spelers zoals sprintsnelheid, versnelling, koppen en voorzetten kent. Met deze kennis weet je vervolgens beter wie je diep kan sturen en naar wie je bijvoorbeeld de corners kan richten.

Tip 3: Kies een speelstijl die bij jou (en ook het team) past

Uiteindelijk is het ook zeer belangrijk dat je een speelstijl en tactiek kiest die het beste bij jou passen. Ben jij meer een speler die graag op de counter speelt? Kies dan voor snelle aanvallers en middenvelders die een goede steekpass in huis hebben. Ben je juist defensief wat minder sterk? Kies dan voor een wat verdedigende formatie zoals 5-3-2 of 5-4-1. Als je juist aanvallend het verschil maken kan je bijvoorbeeld kiezen voor een 3-4-3. Het voordeel aan de meeste online voetbalspellen is dat je zelfstandig dit soort keuzes kan maken.

Tip 4: Kijk tutorials om bepaalde aspecten te verbeteren

Door middel van video’s en tutorials te bekijken leer je ook een heleboel waardoor je uiteindelijk zelf een betere speler wordt. Vaak zijn de makers ook spelers die op een hoog niveau doen gamen. Deze mensen kunnen bijvoorbeeld tips geven over welke voetballers op dit moment ‘meta’ zijn. Vervolgens zou jij dan ook kunnen besluiten om deze spelers in je team te plaatsen of te gebruiken als invaller die als verse kracht een wedstrijd kan omdraaien.

Tip 5: En tenslotte… Oefenen, oefenen, oefenen

Beter worden op de spelcomputer kan eigenlijk alleen maar door te oefenen. Speel bijvoorbeeld online vriendschappelijke wedstrijden zodat je bepaalde patronen in je speelstijl kan slijpen. Daarnaast hebben veel games wel een soort trainingsveld waar je trucjes, vrije trappen, penalty’s en corners kunt oefenen. Probeer daar gebruik van te maken en steeds hogere scores te halen zodat je dit ook effectiever kan gebruiken als het ‘voor het echt’ gaat.

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe voetbal game? Via Xbox gift cards kopen en Playstation Plus is het mogelijk om punten voor je spelcomputer te kopen waarmee je aankopen kan verrichten.

Reacties uitgeschakeld voor Beter worden in het online spelen van verschillende voetbalspellen op de spelcomputer? Onderstaand 5 belangrijke tips waardoor je jouw speelstijl kan verbeteren!